Bashkohuni me ekipin tonë

Mundësitë janë të pafundme.

Bëhu pjesë e ekipit që vendos shiritin për kulturën e punës së botës së re dhe synon të ndërtojë një ekosistem për të rinjtë që zgjidh të gjitha nevojat e tyre financiare dhe ua bën jetën epike!

SHIKO HAPJET

Pse të dhënat e mia është pëlqimi im?

Thjesht sepse, MDMC është bërthama e të gjitha mendjeve të mëdha në punë. për të elaboruar më shumë rreth arsyes, këtu është një eksperiment mendimi për ju:


Vendosni së bashku një grup individësh tepër të pasionuar dhe të shtyrë.


Jepuni atyre lirinë e plotë për të ndjekur qëllimet e tyre në një mënyrë krejtësisht të papenguar.


Ju do t'i bashkoheni komunitetit tonë Të dhënat e mia Pëlqimi im


SHIKO HAPJET