Ndarja e të dhënave është thjeshtuar.

Transformoni mënyrën se si organizoni dhe ndani të dhënat tuaja. Bashkohuni me miliona njerëz dhe biznese në mbarë botën për të fuqizuar të drejtën për privatësi të të dhënave. Vendosni se cilat të dhëna dëshironi të ndani, kujt dhe për sa kohë. Një sigurim dixhital është vendosur për t'ju mbrojtur nga të gjitha mashtrimet dhe keqpërdorimet.

Shkarkoni aplikacionin

Veçoritë


Menaxhoni Dokumentet

Harrojeni mundimin e mashtrimit të të gjitha dokumenteve tuaja në dorë. Me "Të dhënat e mia Pëlqimi im", tani mund të aksesoni të gjitha dokumentet tuaja me një klikim nga kudo dhe në çdo kohë. Integroni "Të dhënat e mia" Pëlqimi im me DigiLocker për të zhbllokuar dyfishin e komoditetit.


Menaxhoni llogaritë financiare

Monitoroni se si paratë hyjnë dhe dalin në të gjitha llogaritë tuaja financiare. Merrni një pamje nga syri i të gjitha balancave dhe gjurmoni paratë e disponueshme nëpër llogari të ndryshme - kredi, investime, kursime, karta krediti dhe më shumë.


Të dhënat elektronike të shëndetit

Harrojeni mundimin e mashtrimit të të gjitha dokumenteve tuaja në dorë. Me "Të dhënat e mia Pëlqimi im", tani mund të aksesoni të gjitha dokumentet tuaja me një klikim nga kudo dhe në çdo kohë. Integroni "Të dhënat e mia" Pëlqimi im me DigiLocker për të zhbllokuar dyfishin e komoditetit.


Miratimet e pëlqimit të të dhënave

Shfrytëzojeni fuqinë e pëlqimit tuaj dhe platformës sonë për të plotësuar aplikacionet shpejt. Të dhënat e mia Pëlqimi im bashkëngjit automatikisht dokumentet përkatëse të verifikuara gjatë një procesi regjistrimi ose verifikimi. Organizoni dhe menaxhoni statusin e aplikacioneve dhe dokumenteve tuaja lehtësisht në një platformë.


Regjistrime të sigurta të ndarjes

Secure Share ju lejon të ndani të dhëna me kontaktet tuaja duke ruajtur të drejtat e duhura të sigurisë me klikimin e një butoni. Bëni ndarjen e të dhënave të shpejtë dhe pa probleme. Bëni zgjedhje të informuara dhe gjurmoni se kush i qaset të dhënave tuaja në kohë reale.


Merrni shpërblimin e duhur

Ju miratoni ndarjen e të dhënave tuaja të verifikuara, ju paguheni për këtë nga organizata që ato të jenë të vërteta.

Ne i ofrojmë këto shërbime


Individët

Individët mund të përdorin lirisht veçoritë e Platformës MDMC dhe të shikojnë dhe gjurmojnë në mënyrë të sigurt dokumentet dhe llogaritë e tyre.

 • Menaxhoni Dokumentet
 • Menaxhoni llogaritë financiare
 • Të dhënat elektronike të shëndetit
 • Miratimet e pëlqimit të të dhënave
 • Regjistrime të sigurta të ndarjes
 • Merrni shpërblimin e duhur
Mëso më shumë

Organizimi

Anëtarët e ekipit të një organizate mund të marrin lirisht, të lidhin dhe të gjurmojnë dokumentet që lidhen me organizatën.


Karakteristikat e Përgjithshme
 • Menaxhoni Dokumentet
 • Menaxhoni llogaritë financiare
 • Miratimet e pëlqimit të të dhënave
 • Merrni shpërblimin e duhur

Karakteristikat organizative
 • Shtoni, hiqni anëtarët e ekipit
 • Krijoni role dhe leje të personalizuara
 • Merrni regjistrin e detajuar të aktivitetit

Mëso më shumë

Partnerët

Organizatat që gjenerojnë dhe mbledhin detaje të verifikuara të përdoruesve dhe llogarive për aplikacione dhe funksione të përditshme.


Karakteristikat e Përgjithshme
 • Menaxhoni Dokumentet
 • Menaxhoni llogaritë financiare
 • Miratimet e pëlqimit të të dhënave
 • Merrni shpërblimin e duhur

Karakteristikat e partnerit
 • Të gjitha tiparet organizative
 • Lëshoni dokumente, llogari financiare dhe të dhëna mjekësore.
 • Krijoni dhe dërgoni kërkesa për miratim.
 • Krijoni aplikacione dhe grepa në internet.

Mëso më shumë

Platforma

Statistikat

Përdorues të regjistruar - 4026

Organizata e regjistruar - 534

Pëlqimet e dhëna - 11,826

Dokumentet e lëshuara - 15,715


Dizajn për Zhvilluesit

API-të më të fuqishme dhe më të lehta për t'u përdorur në botë

A jeni një zhvillues? Kemi disa lajme emocionuese për ju! Mund të ndërtoni aplikacione të personalizuara në krye të platformës My Data My Consent me vetëm disa rreshta kodi. Mund të integroheni, të filloni të kërkoni dhe të pranoni të dhënat e përdoruesve duke koduar në pak më pak se një orë. Ne ofrojmë gjithashtu 10+ SDK dhe fillime të shpejta për t'ju ndihmuar të keni sukses në zbatimin tuaj. Nëse kjo është pikërisht në rrugicën tuaj, lidheni me ne tani!

Eksploroni më shumë

MBËSHTETJA E ÇDO TEKNOLOGJIKE

 • RUBY
 • JAVASCRIPT
 • PHP
 • REACT
 • REACT NATIVE
 • VUE
 • ASP.NET
 • ANGULAR
Shiko me shume

Testimoniale

Çfarë thonë klientët tanë

Srinivas Varma

Drejtuesi i Integrimit API

Inxhinierët tanë nuk duhet të ndërtojnë ndërfaqet, ata nuk duhet të ndërtojnë të gjithë sigurinë rreth saj, … ata nuk duhet të merren me menaxhimin e ndonjë emri përdoruesi ose fjalëkalimi. Na është hequr e gjitha nga duart.


Nidhi Maheta

Menaxher i Lartë Bankar

Përfitimi kryesor për ne nga përdorimi i të dhënave të mia Pëlqimi im ishte padyshim thjeshtësia e zgjidhjes. Nuk më duhej të shpenzoja shumë kohë shtesë duke u shkëputur dhe duke bërë shumë kodime dhe gjëra shtesë për të funksionuar vërtetimi.Siguria, Privatësia dhe Pajtueshmëria

Standardet dhe Certifikatat

Shiko me shume

Bashkohu me të dhënat e mia Pëlqimi im

Fillo

Dëshironi të filloni udhëtimin tuaj për privatësinë e të dhënave? Lidhuni, organizoni dhe ndani të gjitha të dhënat tuaja me një lëvizje. Ne jemi ndërtuar me të gjitha tiparet dhe shpërblimet që ju pëlqejnë. Shkarkoni aplikacionin tonë tani!

Google Play
App Store

Mohim përgjegjësie: Të gjitha logot dhe emrat e organizatave të përdorura në këtë faqe interneti janë vetëm për qëllime vizuale të produktit. Logot dhe emrat i përkasin subjekteve zyrtare të biznesit.