Споделувањето податоци е поедноставено.

Трансформирајте го начинот на кој ги организирате и споделувате вашите податоци. Придружете им се на милиони луѓе и бизниси на глобално ниво во зајакнувањето на правото на приватност на податоците. Одлучете кои податоци би сакале да ги споделите, на кого и колку долго. Воспоставено е дигитално осигурување за да ве заштити од сите измами и малверзации.

Преземете ја апликацијата

Карактеристики


Управувајте со документи

Заборавете на маката да жонглирате со сите ваши документи во рака. Со Мои податоци Моја согласност, сега можете да пристапите до сите ваши документи со еден клик од каде било во секое време. Интегрирајте го вашиот Мои податоци Моја согласност со вашиот DigiLocker за да ја отклучите двојно поголемата удобност.


Управувајте со финансиски сметки

Следете како парите влегуваат и излегуваат низ сите ваши финансиски сметки. Добијте птичја перспектива на сите салда и следете ги достапните пари на различни сметки - заеми, инвестиции, заштеди, кредитни картички и многу повеќе.


Електронска здравствена евиденција

Заборавете на маката да жонглирате со сите ваши документи во рака. Со Мои податоци Моја согласност, сега можете да пристапите до сите ваши документи со еден клик од каде било во секое време. Интегрирајте го вашиот Мои податоци Моја согласност со вашиот DigiLocker за да ја отклучите двојно поголемата удобност.


Одобрувања за согласност за податоци

Искористете ја моќта на вашата согласност и нашата платформа за брзо пополнување на апликациите. Мои податоци Моја согласност автоматски ги прикачува релевантните потврдени документи за време на процесот на регистрација или верификација. Организирајте и управувајте со статусот на вашите апликации и документи лесно на една платформа.


Безбедна евиденција за споделување

Безбедно споделување ви овозможува да споделувате податоци со вашите контакти додека ги заштитувате соодветните безбедносни права со кликнување на копче. Направете споделување податоци брзо и беспрекорно. Направете информиран избор и следете кој пристапува до вашите податоци во реално време.


Добијте право наградени

Го одобрувате споделувањето на вашите потврдени податоци , за тоа добивате плата од организацијата за да бидат оригинални.

Ние ги нудиме овие услуги на


Поединци

Поединците можат слободно да ги користат карактеристиките на платформата MDMC и безбедно да ги прегледуваат и следат нивните документи и сметки.

 • Управувајте со документи
 • Управувајте со финансиски сметки
 • Електронска здравствена евиденција
 • Одобрувања за согласност за податоци
 • Безбедна евиденција за споделување
 • Добијте право наградени
Научи повеќе

Организација

Членовите на тимот на организацијата можат слободно да преземаат, поврзуваат и следат документи поврзани со организацијата слободно.


Општи карактеристики
 • Управувајте со документи
 • Управувајте со финансиски сметки
 • Одобрувања за согласност за податоци
 • Добијте право наградени

Организациски карактеристики
 • Додадете, отстранете ги членовите на тимот
 • Создадете сопствени улоги и дозволи
 • Добијте детален дневник за активности

Научи повеќе

Партнери

Организации кои генерираат и собираат потврдени податоци за корисникот и сметката за секојдневни апликации и функции.


Општи карактеристики
 • Управувајте со документи
 • Управувајте со финансиски сметки
 • Одобрувања за согласност за податоци
 • Добијте право наградени

Карактеристики на партнерот
 • Сите организациски карактеристики
 • Издавање документи, финансиски сметки и медицинска евиденција.
 • Креирајте и испраќајте барања за согласност.
 • Креирајте апликации и веб-куки.

Научи повеќе

Платформа

Статистика

Регистрирани корисници - 4026

Регистрирана организација - 534

Дадени согласности - 11,826

Издадени документи - 15,715


Дизајн за програмери

Најмоќните и најлесните за користење API во светот

Дали сте програмер? Имаме возбудливи вести за вас! Може да изградите приспособени апликации на врвот на платформата Мои податоци Моја согласност со само неколку линии код. Може да се интегрирате, да започнете да барате и да ги прифаќате податоците на корисниците со кодирање за нешто помалку од еден час. Ние, исто така, обезбедуваме 10+ SDK и брзи стартови за да ви помогнеме да успеете во имплементацијата. Ако ова е точно до вашата улица, поврзете се со нас сега!

Истражете повеќе

ПОДДРЖУВАЊЕ НА СЕКОЈ ТЕХНОЛОГИСКИ СТАК

 • RUBY
 • JAVASCRIPT
 • PHP
 • REACT
 • REACT NATIVE
 • VUE
 • ASP.NET
 • ANGULAR
Види повеќе

Сведоштва

Што велат нашите клиенти

Шринивас Варма

Водач за интеграција на API

Нашите инженери не треба да ги градат интерфејсите, тие не треба да ја градат целата безбедност околу него, ... тие не треба да се занимаваат со управување со какви било кориснички имиња или лозинки. Сето тоа ни е извадено од раце.


Ниди Махета

Виш банкарски менаџер

Главната придобивка за нас од користењето на Мои податоци Моја согласност беше секако едноставноста на решението. Не морав да трошам многу дополнително време за да исклучам и да правам многу дополнително кодирање и работи за да профункционира автентикацијата.Безбедност, приватност и усогласеност

Стандарди и сертификати

Види повеќе

Приклучи се на Мои податоци Моја согласност

Почни

Дали сакате да го започнете вашето патување за приватноста на податоците? Поврзете се, организирајте и споделете ги сите ваши податоци со едно движење. Ние сме изградени со сите карактеристики и награди што ги сакате. Преземете ја нашата апликација сега!

Google Play
App Store

Одрекување: Сите логоа и имиња на организации што се користат на оваа веб-страница се само за визуелни цели на производот. Логоата и имињата се на официјалните деловни субјекти.